Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Példaértékű összefogás a kórházban hagyott szívbeteg kisfiú megsegítésére

petz_korhaz_gondozo_hu.jpg

Tegnap egyik győri olvasónk küldte nekünk ezt a levelet, azóta már az egész város megmozdult a kisfiú megsegítésére.

'Szomorú dolog történt Győrben. Egy 6 hónapos kisfiút otthagytak a szülei a kórházban. Lemondtak róla mert szívbeteg.

Szüksége lenne a picinek ruhára 68-80-as méret, pelenkára, popsitörlőre, popsikrémre, játékra.

A Lurkó alapítvány (címe Győr 9029 Vasvári pál út 2) intézi a picike körüli dolgokat. Zajovicsné Vizer Betti az alapítvány elnöke (tel.: 06-20-539-5422)'

A szívszorító történet okán felhívtuk a Lurkó Alapítvány elnökét, aki ugyan nem árulhatott el további részleteket az ügyről, de azt  elmondta, hogy folyamatosan érkeznek a felajánlások, a cikk óta rengeteg telefont kapott már. Megmozdult az egész város, hogy segítsenek a kisfiún.

Zajovicsné Vizer Betti 17 éve önkénteskedik, de ilyen mértékű összefogásra még nem volt példa. Többen jelezték már az alapítvány felé, hogy gondolkodnak az örökbefogadáson is. Vannak még rendkívüli emberek, közölte az alapítvány elnöke.



írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2412910527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása