Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

A szemétkérdés láthatóan kifogott a városvezetésen, de hogy még egy szegény lámpa is kifogjon rajtuk...

lampa2.jpg

Volna ez lámpa-problematika Tatabányán a Szent Flórián utcában. Ne gondoljuk, hogy hatalmas erőfeszítés és őrjítő erőforrások kellenének a megoldásához.

"A problèma règi, ès èvről-èvre kb. 4 havonta ismètlődik. Mielőtt bárki azt mondaná, hogy jelentsem be, már megtettem. Többször is, az elsőt hetekkel ezelőtt"- írja a felháborodott polgár, akinek a szavára oda kellene figyelnie az önkormányzatnak. Persze, lehet mondani, hogy a város nagyobb problémáihoz képest ez nem olyan nagy dolog, de el kell szomorítanunk az így vélekedőket, igenis az. A sok kisebb problémából lesznek a végül megoldhatatlan gondok.

lampa_1.jpg

“Ha jól tudom még - a közterületeink áramfogyasztását, a kandeláber db száma után fizeti átalányban. Tehát, ha 10 db-ból 2 nem világít, akkor is 10 után fizetünk.

Azért kell jelezni – akár két helyre is, hogy nyoma legyen. Mert az önkormányzatnál ezekkel igazolva tudják levonatni a számlázandó mennyiségből, - ha még van valaki, aki törődik a város zsebében maradó pénzzel.

De, ha ezt, már nem így fizetjük, remélem Vejtey Miklós hozzászól és kijavít. (Én ismertem néhány olyan képviselőt, aki rendszeresen begyűjtötte ezeket a hibákat (akár fogadóórán örömmel vette a jelzéseket) majd intézte/vitte tovább az ügyet.”-szólt hozzá egy másik városlakó, aki szintén fontos problémákra világított rá, hogy stilszerűek legyünk.

Értjük mi, hogy jön a választás meg minden, meg sokkal fontosabb, hogy megépüljön a Mészáros Lőrinc-pláza ( remeghetnek szegény városvezetők rendesen, hogy semmi baj ne legyen az építés közben), de azért nem ártana, ha alaposabban végeznék a körzeti képviselők áldásos munkájukat. Pláne, ha évek óta fennálló hibáról van szó.

Mert oké, kénytelen leszünk elfogadni, hogy a szemétkérdés kifog rajtuk, de hogy egy lámpa is, az már több a soknál. Az már maga a sokk.

Ha közben megoldották volna a problémát, akkor is lesz min elgondolkodni, például, hogy miért tér vissza négyhavonta.

Szurkolunk, hogy sikerüljön.

 

Címlapfotó: Élhetőbb Tatabányáért Nyíltan-Őszintén Facebook-csoport /Halász Zsuzsanna

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1112829930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása