Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Életveszélyes útfelújítás Környebánya felé! Miért nincs éjszaka kivilágítva?

utfelujitas-kornyebanya-01.jpg

Síkvölgyön a lovarda után útfelújítási munkákat végeznek a szakemberek, ami rendben is van, örülünk, hogy a város külső területeinek útjait is rendbe próbálják tenni.

utfelujitas-kornyebanya-07.jpg

utfelujitas-kornyebanya-06.jpg

Valamilyen rejtélyes okból,  foltokban és csíkokban végzik az asztfaltmarási és egyéb munkákat, olyan alakzatokkal találkoztunk, hogy az arra járó autósok könnyen összeütközhetnek egymással, vagy valamelyik bójával, ha nincs legalább egy rally versenyzőhöz hasonló reflexük.

utfelujitas-kornyebanya-03.jpg

Az útfelújítás olyan szélességben végzik, hogy gyakorlatilag egyetlen autó tud közlekedni az úton, ráadásul van olyan szakasz, amely nappal is balesetveszélyes.

utfelujitas-kornyebanya-02.jpg

Az hagyján hogy fényes nappal nagy nehezen elszambázik a kocsival a polgár ezen a részen, de éjszaka simán el kell mormolni egy imát, hogy ne legyen komoly baleset. Ugyanis a bóják nincsenek kivilágítva, mint megtudtuk, azért mert a munkák elkezdésének első napján ellopták őket, és még nem pótolták.

utfelujitas-kornyebanya-04.jpg

utfelujitas-kornyebanya-05.jpg

A kivitelező cég tehát megsértődött és nem oldja meg a világítást, ellopták, hát ellopták, az már nem az ő gondjuk.

Szerintünk és a törvény szerint, ha ellopták, ha nem, a kivitelező kötelessége megoldani az ilyen és hasonló problémákat.

Addig is az arra közlekedők vigyázzanak egymásra!

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1212759066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása