Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Újabb focipálya készül, amit a mi pénzünkből építenek, mégis idegenek adják el nekünk

focipalya.jpg

Schmidt Csaba megint kamuzik a Facebook-oldalán: “Újabb műfüves grundpályával gyarapodik városunk a Magyar Labdarúgó Szövetség Országos Pályaépítő Programja jóvoltából, ezúttal a bánhidaiak örülhetnek majd az új sportolási lehetőségnek. A Jókai Mór Óvoda melletti immár a hatodik lesz városunkban, melyet ennek a programnak köszönhetünk.

A fentiekkel szemben ez egy átláthatalan, a mutyi melegágya- konstrukció.

Maga a konstrukció a következő: az MLSZ semmiféle pénzt nem ad, a bekerülési költség 70%-a TAO pénz, vagyis olyan pénz, amit nem fizetnek be  a cégek társasági adóként, azaz hiányzó adóbevétel, és 30% pedig az építtető önereje, jelen esetben a tatabányai adófizetők pénze.

Annak ellenére, hogy az MLSZ nem ad semmilyen forrást, a szervezet dönti el, hol lehet ilyen pályát építeni, és választja ki a kivitelezőket, stb.

A kiírásról részletesen  ITT olvashat!

Ezek után már csak azt nem értjük, miért nem arra büszke városunk polgármestere, hogy a tatabányaiak építenek egy újabb pályát?

Magának a pályának örülünk, nagyszerű, de tényleg, mert nagyon meg kell őriznünk az egészségünket, mikor ilyen nehéz helyzetben van az egészségügy, a kórház. Mikor kevés az önkormányzati bérlakás, nehogy jó legyen már a többgyermekes családoknak, akik álmodni sem mernek saját lakásról például.

Igen, a foci, a mozgás a mentális problémákon is segít, amikor már mély depresszióba süllyedne az ember a kilátástalanságtól.

 

Címlapfotó: Facebook

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr10012702985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása