Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Gyűjtsünk a tatabányai orvosi ügyeletnek számítógépre? Vagy egyszerűen csak nehéz az új beindítása

orvos-praxisakademia-hu.jpg

Ma egy kedves olvasónktól  kaptunk egy emailt, amelyben megosztja a gyermekorvosi ügyeleten ma szerzett tapasztalatait.

“Mai napon kénytelenenk voltunk meglátogatni a gyerekorvosi ügyeletet, még szerencse, hogy akkor megyünk, gondoltuk, amikor van gyermekorvos.

Azt hittük, egy hónap elteltével belerázódott a dologba egy ilyen profi cég, mint az Inter-Ambulance, ami ráadásul papíron egy országos lefedettségű szolgáltató.

Kezdődött azzal, hogy leadtuk a papírokat, akkor még nem tűnt fel, hogy egy nagy füzetbe írják, az egészet, bevallom eddig nem figyeltem, bár néhányszor már voltunk ügyeleten, hová is rögzítik az adatokat.

Az asszisztens, vagy egész pontosan, aki felírta az adatokat, mondta, hogy melyik ajtó előtt várakozzunk.

Gondoltuk, vannak előttünk már a rendelőben és hasonlóképpen, mint az előttünk lévő anyuka a kisfiával, türelmesen várakoztunk.

Aki már volt gyerekkel ügyeleten, tudja, hogy az idő előrehaladtával exponenciálisan nő a gyerekek entrópiája, vagyis egyre hangosabbak, türelmetlenebbek, ami ránk szülőkre is hatással van.

Körülbelül 20-25 perc elteltével megkérdeztük az asszisztenciát, akik az épületen kívül csoportosan beszélgettek, hogy ugyan szóljanak már a gyerekorvosnak, senki sem lopja az idejét. Némi megjegyzés beszúrása közepette elballagott, és jelezte az orvosnak, hogy hahó, itt vannak a betegek. Nem tudjuk, meddig kellett volna várni, ha nem szólunk, de nem is szeretnék belegondolni.

Egyszóval némi várakozás után sorra kerültünk.

A doktornő elvégezte a vizsgálatot, gondoltuk kinyomtatja a szükséges papírokat.

Ja, hogy nincs számítógép? Semmi gond, elővett egy kb. szállítólevélnek tűnő tömböt, és elkezdte írni.

És így kaptunk egy szinte olvashatatlan irományt.  Komolyan, mintha a hetvenes években jártunk volna.

Ez vicc!

Gyűjtsünk az ügyeletet ellátó cégnek számítógépre?”

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1912700107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása