Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Hol legyen Sámuel Emese “Tatabánya Arca”? Ezzel megmentjük Schmidt Csabát is

samuelemese-vicc.jpg

Schmidt Csaba próbálja elboronálni valahogy, a kirúgott szakszervezeti vezető ügyét, a dolog egyre kínosabb kezd lenni a polgármesternek is gondoljuk, sőt lassan már az egész városnak.

Arra gondoltunk, hogy a népszerű mondást felhasználva, nincs rossz hírnév vagy jó hírnév, hanem van A HÍRNÉV.

Arról már mi is írtunk a múltkor, egy rendes társadalomban, már régen le kellett volna mondania az ügyvezetőnek. De ha valamilyen okból, nem teszi meg magától, szuperszonikus gyorsasággal kellett volna eltávolítani az erőmű éléről a tulajdonosoknak.

Teszünk egy javaslatot városunk Polgármesterének, hogyan tudna kijönni ebből a csapdából.

A sztarklikk.hu újabb kemény hangvételű cikket írt az ügy kapcsán.  A cikkben, bár tartalmaz pontatlanságokat és nagyon a bulvár irányába húz, azért vannak érdekes felvetések.

Márciusban került a közgyűlés elé egy sürgősségi indítvány, ahol városatyáink azon morfondíroztak, ha már erre a Gerecse Kapuja Turisztikai Látogatóközpontra és a Tulipános ház turisztikai célú hasznosítására elnyertek egy rakás pénzt, és úgyis kellene valami szervezet, különben ugrik a stex, kell ennek egy vezető is.

Bele is írták az előterjesztésbe (ami március végén volt), hogy a szervezet működtetési feltételei nagyon szigorúak, amit Tatabánya nehezen teljesítene, nincs tapasztalat, etc.

Így az lett a vége, hogy társultunk a tataiakkal.

De ha jobban belegondolunk, lehet, hogy egy ennek a nagy horderejű projektnek az élére kellene kinevezni a Florida Girl-ként elhíresült hölgyet. Az biztos, hogy a figyelmet fel tudná kelteni.

Persze ott van akár az épülő (??) piac is, annak az arca is lehetne. Jól is mutatna 1-2 kiwis dobozon.

Vagy a Tatabánya Sörére is kerülhetne az arcképe, a hölgyek is bátrabban fogyasztanák talán.

Én a polgármester helyében biztos az ügyvezető asszonyt ilyen helyekre tenném, ha már úgyis a szíve csücske, ahogy a bulvárban írják.

Ha már úgyis megbirkózott a hőerőművel és szeret utazni, akkor ő a mi emberünk.

Hozná az amerikánus kapcsolatait, ha tényleg olyan Florida Girl, akkor özönleni fognak a turisták, a nyugdíjasok Floridából Tatabányára, fényképezkednek a Turullal, úszkálnak az Erőmű-tóban, esetleg nosztalgiából beindítják pár percre minden csoportnak a régi erőművet, Emese végül is ért hozzá, bizonyította itt is az elmúlt hónapokban.

Különben is indító gombot bárki tud nyomogatni.

Csaba, tényleg gondold át, nem mindegy kit látunk Tatabányával kapcsolatosan az újságok címlapjain, amikor nem téged.

Igen, ez a megoldás. Hajrá!

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljtatabanyan.hu

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr10012594519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása