Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Csigalassan és balesetveszélyesen halad a Panoráma út felújítása

panoramaut-0605-01_1.jpg

Ismét kimentünk a Panoráma út környékére, hogyan is haladnak az útfelújítás munkálatai, de füstölgő kezű útjavítók nyomát most sem láttunk, nem nagyon halad a munka, az a helyzet.

Amint pár hete írtunk róla elkezdték ímmel-ámmal a felújítást, gondoltuk csupán rosszkor voltunk rossz helyen.

 

panoramaut-0605-03_1.jpg

Megnéztük az ehhez tartozó közbeszerzési dokumentumot is, a Panoráma út mellett még pár útfelújíási munkát is elnyert az Extrem Park Környezetépítő kft, ezek a  Kóta József út, a Baross Gábor utca, a Szt.Borbála út, a Szent György út, a Március 15. utca és a Síkvölgyi út II. ütem. A márciusban kelt szerződésben azt vállalták, hogy tíz hónap alatt végeznek a munkálatokkal, csak éppen az nincsen kifejtve a szerződésben, hogy melyik utat, mikor.

 

panoramaut-0605-05_1.jpg

Pedig ez nem kis beruházás, mielőtt rávágná bárki, nettó közel 800 millióért dolgoznak. Tábla, hogy ki csinálja, mit csinál, meddig csinálja sehol nem látható. 

Talán át kellett volna gondolni, hogy célszerűbb lett volna több kivitelezővel szerződni, hiszen ezen kívül máshol is végez kivitelezést a fenti cég.

 

panoramaut-0605-04_1.jpg

Ha ennyire lassan haladnak, félő, hogy hatalmas csúszások lesznek a munkálatokban. Reméljük, nem így lesz, de ahhoz fel kellene ébredni.

Ráadásul, mint előző cikkünkben írtuk, változatlanul nincs éjszaka jelzés, hogy az út szélét felbontották.

Hahó, önkormányzat! Hahó illetékesek!

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljtatabanyan.hu

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9512569309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása