Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Miért nem dolgoznak a beharangozott Panoráma úti felújításon? Megszöktek a melósok?

turulut-felujitas-cimlap.jpg

 

Nekilátott az önkormányzat a Turul-szoborhoz vezető Panoráma út felújításának, amely Bencsik János szerint nagyjából 2-3 hónapot vesz majd igénybe.

 

Tényleg nagyon örülünk az újabb felújításnak, ami turisztikai szempontból is jó húzás, de az már kevésbé tölt el minket jó érzéssel, hogy délután 3 körül már egy árva lélek sem dolgozott még a környéken sem, mikor arra jártunk.

 

turulut-felujitas03.jpg

 

Hát így nehéz lesz tartani a határidőt.

 

‘Vagy azért tart 2-3 hónapig, mert beleszámolták ezt a ráérős, nyugodt tempót?

 

Esetleg kimentek hirtelen külföldre az útépítőmunkások, vagy valamelyik sajtótájékoztatón kellett tapsolniuk az első sorban? Vagy éppen Brüsszel megállítására vezényelték el őket, némi árokásásra?

 

‘És akkor mennyi ideig fog tartani tervezett a turisztikai központ felépítése, 10 évig?

 

 

turulut-felujitas02.jpg

 

Az útfelújítással kapcsolatosan csupán az a kérdésünk, hogy miért nincs éjszakára jelzéssel ellátva, amikor nagyon balesetveszélyes, hogy az út mellett közvetlenül egy kis árok húzódik sok-sok száz méteren keresztül.


Mekk mester csinálja?

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljtatabanyan.hu

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9212511211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása