Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Miért hisztizik egy tatabányai képviselő, ha nem írunk róla?

bodabanklaszlo-fboldala.jpg

Nem szoktunk külön képviselőkkel foglalkozni, csupán ügyekkel és a városunkban történt eseményekkel, olvasóink megkereséseivel.

Most is csupán azért írunk a Jobbikos képviselőről, mert szeretnénk ezen keresztül egyértelművé tenni, hogy mégis mi várható később, ha már úgyis zajlik a választási kampány ezerrel, a pártok pedig rengeteg témában próbálnak megszólalni.

Miután különböző típusú, stílusú, nyelvezetű cikkek, hírek szerepelnek portálunkon, ezért nehezen értelmezhető a képviselő úr által emlegetett “megfelelő pártlogó” kérdése.

Cikkeink stílusából következik, hogy ugyanazt a témát más nézőpontból is megközelítjük, megpróbáljuk többféle képpen körül járni.

Azt a képviselői felvetést is nehezen tudjuk értelmezni, nyilván a ami képességeinkkel lehet a gond, mitől lesz kicsavart egy cikk értelmezése.

Nem tudjuk mire gondolt a képviselő a “nyilvánvaló pártkötődés” alatt, persze inkább tud vádaskodni, mint tartalmilag rámutatni, mitől lesz nekünk egyáltalán párt kötődésünk. Gondoljuk számára nem képzelhető el egy független közéleti portál.

Olvastuk, olvastuk a Boda úr blogbejegyzését, gondoltuk előbb-utóbb a kedves képviselő úr is rátér a lényegre, hogy elhallgatjuk szegénykét. És ez skandallum. Mert ő mégiscsak képviselő, hogyan képzeli egy ilyen jöttment portál, hogy meg sem szólaltatja őfőméltóságos képviselőségét.

Lehet, ha feltennénk Boda képviselő képét folyamatosan, akkor tárgyilagosak lennénk?

Ez a mérce? Ezek szerint neki is az a fontos, hogy az arcképét viszont lássa! Szerintünk álljon oda minden egyes átadásnál Bencsik vagy Schmidt képviselő mellé és vágja át a szalagot és közbe döngesse a mellét, hogy én is itt vagyok!

A képviselő szavait picit átalakítva, biztosan nehéz úgy képviselőnek lenni, ügyeket képviselni, hogy pont nem említik meg azt, aki már hónapok óta érdemben foglakozik a témával. Lehet, hogy pályát tévesztett kedves képviselő?

Bohócnak, rocksztárnak esetleg színésznek kellett volna állnia vagy mai divatként indulni egy reality showban.

 

Tisztelt Boda Bánk képviselő!

Az önkormányzati dolgozók tarthatatlan helyzete nem az elmúlt fél évben alakult ki. Ha jól számoljuk Ön 2010 októberétől képviselő. 2010 októbere és 2016 nyara között ezzel nem volt problémája vagy akkor még nem volt kampány?

Nem kellett volna havonta többször felhívni a figyelmet? Nem kell volna helyi petícióval, egyéb figyelem felhívó akciókkal követelni?

Ha tényleg figyelemmel kíséri a tatabányai közéletet, akkor Önnek észlelnie kellett, hogy a hivatali munkavállalók méltatlan alulfizetettsége régóta fennáll.

Gondolom Önnek is feltűnt, hogy ez csupán az egyik tényező, ami miatt munkaerőhiány van! Ha van rá akarat és elszánás, akkor lehet a béreket növelni.

Tatabányán ugye egyelőre a Jobbik csak beszél erről, hiszen nincs döntési pozícióban. Van jónéhány önkormányzat, amely Jobbikos vezetés alatt működik, feltételezem ott ezeket megoldották. Reméljük hoz erre példákat.

A blog bejegyzésében leírt olvass és nézz felhívás kifejezetten épületes példája a képviselői kommunikációjának, bízunk benne, ez csak nekünk szól, mindenesetre beszédes.

Talán a következő ciklusra ez is ki fog alakulni.

Mint ahogy következik eddigi ténykedésünkből, jelezzük, hogy adott esetben fogjuk keresni, de nem csak személyesen.

Gondolom tud írni, és az írásnak van egy utánozhatatlan varázsa, nem lehet le tagadni, ha leírtuk és elküldtük a másik félnek.

Valahogy ez olyan képviselői betegség, az írástól való irtózás, nem értjük, de biztos bennünk van a hiba.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljtatabanyan.hu

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6612562619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása