Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Kirúgás az erőműben: az igazság odaát van.

belaeskarcsi-wikimedia-org.jpg

Béla: Na, basszus, egyszer kezd el dolgozni egy szakszervezeti vezető, oszt mindjárt ki is rúgják…

Karcsi: Ja, az erőműves esetre gondolsz, hát az nagyon durva. Figyelj, az az ember legalább tényleg dolgozott, jól fel is cseszte a “nagyok” agyát. Látnád, nálunk mi folyik, majd felnyalja a földet a szakszervezetis, mikor jön a cégvezető. Meg van véve kilóra, pedig elég nagydarab.

Béla: Ja, állítólag keményen nekiment a cégvezetésnek a béremelés miatt. De valami vezető elektroizé volt, most akkor ki irányítja majd annak műszaknak a munkáját, ahonnan kipenderítették?

Karcsi: Nemsokára nem lesz rá szükség, állítólag átalakítják az erőművet.

Béla: Mi az, hogy átalakítják?

Karcsi: Ígérd meg, hogy nem beszélsz róla senkinek. Az egyik rokonom fönt dolgozik, tudod magasan..

Béla: Darukezelő?

Karcsi: Jaj, nem úgy, magas beosztásban a kormánynak. Ő mondta, hogy a jövő kulcsa a hűség-hő!

Béla: Micsoda, hűség-hő?

Karcsi: Titkos kísérletek folynak párhuzamosan Floridában és Felcsúton ezzel kapcsolatban.  Az a lényeg, hogy az emberek párthoz, különösen a Fideszhez való hűsége hatalmas energiát termel, ezt hívják állítólag hűség-hőnek.

Béla: Azt a kurva…

Karcsi: Na már most, ezek a hűség-hők összeadódnak, azt figyelték meg, különösen nálunk van ez így Tatabányán. Ebből az következik, ha eltudnák érni, hogy mindenki hűséges legyen a kormányhoz a városban, annyi hűség-hő termelődne, hogy azzal tudna fűteni a város, meg a vizet is így melegítenék. Sokkal olcsóbb lenne az energia.

Béla: Most csak hülyéskedsz, ugye?

Karcsi: Dehogy, komolyan mondom. A rokonom azt mondta, hogy már csak azt a készüléket kell elkészíteni, ami összegyűjti az emberek hűségét. Na, ezek a kísérletek Floridában folynak, igazából ezért volt kint az igazgató, nem nyaralni, mint ahogy azt gondolják. Ezért kellett olyan igazgatót választani, aki nem ért a hagyományos energiához. Ebbe tenyerelt bele a szakszervezetis. Mert ha valaki ellenáll, gyengébb lesz a hűség-hő minősége. Ezért kell elérni, hogy senki ne menjen szemben a Fidesszel, hogy a legjobb minőségű hűséget tudják befogni…

Béla: Ez komolyan hangzik, végül is a mai világban, bármi elképzelhető. Na erre azért meg kell innom pár sört, meg Unicumot. Hozzak neked is?

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljtatabanyan.hu

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1712558893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása