Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Tatabányán felújítják a Megyeházát: nagyrészt brüsszeli forrásokból

tatabanya-megyehaz_1.JPG

Tatabányán nemsokára megkezdődik az 1952-ben épült Megyeháza felújítása, 640 millió forintot fordítanak a Fő téren található ingatlan energetikai korszerűsítésére.

A négyszintes épület szerkezeti állapota jó, azonban a hatvan évnél idősebb fa- és a később beépített fémablakok mára alig használhatók. A korszerűsítés keretében újakra cserélik az összes nyílászárót, a teljes fűtési rendszert és kívülről szigetelik a falakat.

A túlzott felmelegedés elkerülésére a délkeleti és délnyugati homlokzatokra külső lamellás árnyékolókat építenek be. A lapos tetőre az energetikai felújítás részeként napelemes rendszert telepítenek.

A munkálatok várhatóan 2018 októberében fejeződnek be. A beruházás túlnyomórészt európai uniós forrásból valósul meg.

A Megyeháza felújítása egy komplex program része. A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal egymilliárd forintot meghaladó forrást nyert el közhivatalok energetikai korszerűsítésére.

MTI

 

A kép illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2013589625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása