Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ÚJ HOBBI, TÁMAD A TRÉ TATABÁNYÁN: kis sétával döbbenetes mennyiséget találunk a belvárosban is!

falfirka-tb-kapott-cimlapinkabb.jpg

Nemrég egy elkeseredett olvasónk levelét tettük közzé, aki a saját házuk megrongálása miatt ragadott klaviatúrát.

Azt írta, hogy a nemrég felújított Béla Király körtér 19-20-21 szám alatti társasház szigetelt falát ellepték a  rongálási nyomok,  és ezek egyre nagyobbak is lesznek.  Ráadásul elkezdtek valakik már festékszórókkal is fújni a házfalára, a szigetelő anyagot pedig kibontották a falból.

A múltkori rongálás észlelése után kíváncsiságból körbejárta a környéket, körülnézett, hogy mennyi falfirka/teg lehet a házakon. Egy hosszabb sétával megdöbbentően sokat lehet összegyűjteni és a legtöbb élénk színű, frissnek tűnik. Sajnos úgy látszik, hogy valakiknek az új hobbija merőben káros. 

A napokban tűnt fel, hogy a Turul lépcső felé vezető utat is összefújták valakik, az eddig is festékes autópálya aluljárót pedig tovább festegették. Ez azért is komoly gond, mert  az összefirkált lakóépületek érdemben rontják a lakosság közérzetét, visszataszítóak, másrészről a távolabbról érkező vendégek számára megdöbbentőek.

És akkor jöjjön a tömény tré galéria:

falfirka-tb-kapott-cimlap.jpg

falfirka-tb-kapott01.jpg

falfirka-tb-kapott010.jpg

falfirka-tb-kapott011.jpg

falfirka-tb-kapott02.jpg

falfirka-tb-kapott03.jpg

falfirka-tb-kapott04.jpg

falfirka-tb-kapott05.jpg

falfirka-tb-kapott06.jpg

falfirka-tb-kapott07.jpg

falfirka-tb-kapott08.jpg

falfirka-tb-kapott09.jpg

És ez csak kisebb szelete annak, amennyi képet kaptunk.

Zárszóként annyit fűzött hozzá olvasónk leveléhez, hogy a Városrendészet munkatársai megkülönböztető jelzéssel vonulnak ki szabálytalanul parkoló autókhoz egy olyan környéken, ahol gettós utcakölykök, züllött emberek rongálják meg a lakóközösségek tulajdonát. 

Jó lenne végre, ha a lakosság közérzetét nagyban befolyásoló cselekmények felgöngyölítéséhez is érdemben hozzájárulnának.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2016706074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása