Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

NEKÜNK TATABÁNYA, A MÁSIKNAK TRÉBÁNYA: a közteresek meg fizetést kapnak!

fal-kulso-sarok-rongalt.jpg

Egy elkeseredett olvasónk levelét tesszük közzé, aki a saját házuk megrongálása miatt ragadott klaviatúrát.

Azt írja:

“A Tatabánya Béla Király körtér 19-20-21 társasház nemrég felújított, szigetelt fala a képeken látható állapotban van jelenleg. Egyre több rongálási nyom látható rajta, ahogy látszik, ezek egyre nagyobbak is lesznek. Most már festékszórókkal is fújnak a házfalára, a szigetelő anyagot pedig kibontják a falból.

Ez egy megoldandó probléma, más épületek falain is elkezdtek megjelenni ezek a rongálások, hiszen ezek ugye még művészeti értékű firkáknak sem nevezhetőek. 

Magam részéről nevetségesnek találom azt a tényt, hogy a Városrendészet munkatársai megkülönböztető jelzéssel vonulnak ki szabálytalanul parkoló autókhoz egy olyan környéken, ahol gettós utcakölykök, züllött emberek rongálják meg a lakóközösségek tulajdonát. Ez a felújítás a lakóközösség több, mint 10 éves megtakarításából valósult meg.

Kérem jelentessék meg oldalukon a fentieket részben vagy egészben. Ez a jelenség egy város életében egy intő jel, az a pont, amikor cselekedni kell. Szeretnénk, hogy Tatabánya megyei jogú város hosszú távon is egy élhető város maradjon.”

Azt hisszük ehhez nehéz bármit is hozzátenni, hiszen hihetetlenül bosszantó az eset, főleg egy ennyire frekventált helyen. Ezek azok az ügyek, amelyek alapvetően befolyásolják közérzetünket, ennek megoldását várjuk a város közbiztonságáért felelős szerveitől.

falfirka-festekkel.jpg

fal-kulso-benyomodasok.jpg

Ideje a városházának lépnie az ügyben és a közterületi járőrszolgálatot végre a valóságban is működtetni.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1116693590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása