Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

A TATABÁNYAI FIDESZESEK AGGÓDNAK? Orbán lánya remek spanyol iskolák közül válogathat

orban-rahel-es-viktor-24-hu.jpg

Az utóbbi napok egyik sokakat érdeklő híre volt Orbán Viktor legnagyobb lányának távozása Magyarországról, aki egy ideig nem akar itt élni.

„Hello, Spanyolország! Hello új kihívás! Nagyon izgatottak vagyunk, mert a családunk új élmény elé néz és egy csodálatos helyen kezdhették a gyerekek a tanévet. Az elmúlt 15 évben volt szerencsém rengeteg tapasztalatot gyűjteni külföldön, most a gyermekeimen a sor. Új kultúrát, új nyelvet, új embereket ismerhetnek meg és már most imádják az iskolát” – ezt a posztot tette ki Instagram-oldalára Orbán Ráhel, Orbán Viktor legidősebb lánya.

A Blikk pénteken írta meg, Orbán Ráhel és családja elköltözött Magyarországról, és a spanyolországi Marbellán telepedett le. A lap úgy tudja, nagyobbik lányukat, Alízt – aki a nyáron múlt 5 éves – egy ottani nemzetközi magániskolába íratták be, ahol hároméves kortól fogadják a gyerekeket, és két nyelven, angolul és spanyolul zajlik az oktatás.

Több tucat nemzetközi iskola működik a dél-spanyolországi Marbellán, ahová a Blikk információi szerint Orbán Ráhel családjával együtt kiköltözött. A tengerparti város a külföldiek egyik kedvenc úti célja, így aztán a britek mellett az ott élő franciáknak, németeknek, sőt a svédeknek is saját magániskolájuk van.

A lap nem írta meg, pontosan melyik iskolába íratta be ötéves lányát az Orbán-Tiborcz házaspár, de a választékkal nem lehetett probléma, a dél-spanyolországi városban ugyanis több tucat nemzetközi magániskola működik. Nem véletlenül: Marbellán rengeteg külföldi él, a britek és a németek mellett többek között marokkóiak és skandináv országokból érkezők is.

Az iskolák listáját az Eduline állította össze.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8416700658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása