Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Ő MEGVÉDENÉ A TATABÁNYAIAKAT? Ugyan, Gurmai a sajátjaiért sem áll ki!

gurmai-szucsne-fb-gzoldala.jpg

Akiknek semmi sem drága! Avagy a szolidaritás, és érzékenység jegyében!

Jutott eszünkbe Gurmai Zita bejegyzéséről a városban kialakult politikai helyzetről, és a polgármester további támogatásáról. Ha valakinek nem esett volna le, őt nevezte az MSZP budapesti pártközpontja a Tatabánya központú körzet ellenzéki előválasztására, hátha megválasztják őt indulónak. 

Megborította a helyi politikai erőviszonyokat Szücsné Posztovics Ilona tegnap, amikor bejelentette kilépését az Összefogás frakcióból. Ennek ürügyén rúgott bele egy hatalmasat saját helyi párttársaiba Gurmai.

Az előválasztás jegyében egyedüli önös érdekeit figyelembe véve leírja, hogy az MSZP helyi szervezete továbbra is elkötelezett a polgármester asszony mellett! Lehet, hogy ezt is úgy verték ki belőlük, mint hogy a januári tisztogatás után maradjanak csendben, tűrjék el, hogy Szücsné feljelentette tatabányai képviselőiket a budapesti pártközpontnál, mert nem voltak hajlandók neki tovább nyomogatni az igen gombokat? 

A helyiek eltűrték, hogy Gurmai Zitát a nyakukra ültették, mintha a megyében nem találhattak volna alkalmas jelöltet, az pedig, hogy ő legyen az előválasztás jelöltje, a 66 000 fős városban senkinek sem jutott eszébe. Legfeljebb azok közül 1-2 embernek, akik látták futni a riporter elől! Persze azt is láttuk januárban, hogy simán lenyelték a helyi vezetőiket kirúgják. Jól látszik, létezik a pártközpont, és az, a budapesti központ vezetői 4 évre berendezkedhessenek a Parlamentben!

A nyilatkozat azért is figyelemre méltó, mert Szücsné addig hülyítette a városlakókat, és az MSZP-t azzal, hogy ő aztán semleges, nincs köze egyetlen párthoz sem, amíg egyszer csak a DK kongresszus pulpitusán találta magát, most pedig polgármesterként telefonon hívogatja a város lakóit pártjának jelöltje érdekében!

De térjünk vissza Gurmai nagyléptű monológjához!

Úgy látszik, a helyi szocialista vezetők segítségre szorulnak, és kezdeményezni kell egy vizsgálatot a hozzájuk köthető képviselők ellen! Ez persze csak Fekete Miklóst, és Hajdú Ferencet érintheti, mert Frankné Farkas Gabriella és Nagy Béla független képviselők, nem párttagok, velük szemben nincs mit eljárni. Legfeljebb, ha bele akarnak szaladni egy újabb pofonba, akkor kezdjék piszkálni Nagy képviselőt. Gurmai Zita megpróbál jól kijönni ebből a helyzetből, de már elkésett vele! 

Szerintünk, ne szóljon bele a képviselők munkájába, érdemes inkább foglalkoznia a sajátjával. Ők felnőtt emberek akiknek egy része, nem akar résztvenni a pártok öncélú utcai csatározásaiban, hanem a lakosság érdekeit próbálja képviselni! 

fotó: Faceboook / Gurmai Zita

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1716692788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása