Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

VIDEÓN A TATABÁNYAI PARLAMENTI JELÖLT LEGENDÁS FUTÁSA: nálunk válaszolni fog a kérdésekre?

gurmai_fut.jpg

Pár napja derült ki, hogy az MSZP-P pártszövetség, a Tatabányát is magában foglaló Komárom-Esztergom megye 1-es számú választókerületében Gurmai Zitát indítja az előválasztáson.

Gurmai  jelenleg az MSZP alelnöke, frakcióvezető-helyettese, de nemcsak régi motoros, hanem úgy tűnik, fekete öves újságíró-elkerülő is. A magyar polittikán edzett embereket is meglepte az az eset- egy ikonikus riporter hangja segítségével mémesített HírTv-s videóban mutatjuk be -, ahol rendesen úgy fut el a kérdező elől, mint egy erdei kisvad, akit megriasztottak a vadászok. 

Valószínűleg az Informátor című műsor stábja is erősen meglepődött ezen a teljesítményen, majd a stúdióban diszkréten halálra röhögték magukat, nem is nagyon tehettek mást. Értjük, mi hogy fideszes tévé meg minden, de ha már elvárjuk a kormánypártiaktól, hogy lassítsanak már le jövet-menet és válaszoljanak kérdésekre, akkor az ellenzékiektől szinten elvárnánk ugyanezt, pláne, ha uram bocsá’ releváns kérdésekről va szó. 

Válaszok helyett ne Benny Hill Show-t produkáljanak már nekünk. Ha Gurmai művésznő majd a tatabányai polgárok és a helyi sajtó elől is fog elfutni, nagy bajban lesz az MSZP. Vagy úgy van vele, ide egy Gurmai kaliber is jó, ha nem nyer, legalább röhögnek rajta? 

Azért mindenképpen, a hasonló esetekre, vegyenek pártpénzen neki egy márkásabb nyúlcipőt.

És jöjjön a legendás Knézy Jenő hangjával a videó:

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1616558186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása