Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MIT CSINÁLT ATTILA FÁRADTAN? Biciklit csórt a tatabányai vasútállomáson, gyorsabban hazaért!

kerekpartarolo.jpg

A tatabányai nyomozók azonosították és kihallgatták a 25 éves gyanúsítottat, a lopott kerékpár megkerült és a tulajdonosa visszakapta.

A tolvaj az egyik ismerősével találkozott augusztus 11-én Tatabányán. Késő estig beszélgettek, az elkövető pedig nem akart gyalog hazamenni. Ekkor eldöntötte, hogy lop egy kerékpárt, amivel könnyebben jut haza. 

levagottlakat-kerekpartarolonal.jpg

A férfi szerzett egy szerszámot, majd a tatabányai vasútállomás tárolójában egy kerékpárról a zárat levágta és a járművel hazament. A kerékpár tulajdonosa másnap tett feljelentést a Tatabányai Rendőrkapitányságon a drótszamár eltűnése miatt.

A rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények során azonosították a 25 éves T. Attilát, akit ezután gyanúsítottként kihallgattak. A férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte, ellene lopás miatt indult büntetőeljárás. Időközben a sértett a kerékpárját is visszakapta.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8816691378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása