Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MENETRENDVÁLTOZÁS A TATABÁNYAI VASÚTI FŐVONALON: szeptember végéig karbantartanak!

vasutallomas-tb-sinek.JPG

Szeptember végéig karbantartást végeznek Budapest-Keleti pályaudvaron, így a Tatabányát is érintő vasúti fővonal menetrendje sok tekintetben módosul.

2021.szeptember 3-tól 2021. szeptember 27-ig Budapest-Keleti állomáson végzett pályakarbantartási munkák miatt a Budapest – Hegyeshalom vasútvonalon az alábbi változások lépnak életbe:

Hétvégi napokon a Budapest – Győr [–Szombathely/Sopron] viszonylatú IC és a 9318 sz. vonatok Budapest-Keleti helyett Budapest-Déli kiindulási, illetve célállomással közlekednek (az IC 912 és 932 sz. vonatok hétfői, az IC 923 vonat pénteki napokon is), kivéve az IC 919 sz. vonatot, mely szeptember 3 - 27. között hétvégi napokon, és az IC 911 sz. vonatot mely szeptember 3 - 27. között pénteki és hétvégi napokon csak Budapest-Kelenföld állomásig közlekedik. 

Szeptember 3 - 27. között a vasárnapi napokon közlekedő [Szombathely] – Győr – Budapest mentesítő vonatok útvonala Budapest-Kelenföld állomásig rövidül. 

A Hegyeshalom állomáson végzett pályakarbantartási munkák miatt egyes vonatok menetrendje néhány napon módosul. A vasútvonal részletes vágányzári menetrendje megtalálható az állomási pénztáraknál, ügyfélszolgálatoknál, illetve elérhető a MÁVDIREKT +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámán és a www.mavcsoport.hu honlapon. 

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9716681708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása