Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

FONTOS HATÁRIDŐ JÁR LE HÓNAP KÖZEPÉN! Tatabányán is irgalmatlanul figyelni kell rá

ado_8.jpg

A helyi adóknak (építményadó, telekadó) valamint a helyi iparűzési adó (előleg) 2021 II. félévi befizetési határideje 2021. szeptember 15. napja. 

Az önkormányzati adóhatóság az érintett magánszemélyeknek postai úton küldi el az adószámla kivonatot, egyéni vállalkozók és társas vállalkozók részére elektronikus úton, tárhelyre (ügyfélkapu illetve cégkapu) kézbesíti.

Azt kérik, hogy a vállalkozások a befizetési határidő előtt ellenőrizzék a tárhelyükön az ott található információkat.  

További információt az alábbi elérhetőségen kérhetnek:

Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

Adóügyi és Behajtási Iroda

2800 Tatabánya Fő tér 8.

(Tel.: 34/515-700, E-mail: adoiroda@tatabanya.hu)

Ügyfélfogadási idő:

Hétfő 13-18 óra,

Szerda 8-12 és 13-16 óra,

Péntek 8-12 óra

Személyes ügyfélfogadásra kizárólag előre egyeztetett időpontban van lehetőség. Időpontfoglalás a 34/515-730 telefonszámon lehetséges.

A fotó illusztráció

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6216677122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása