Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

FELLÉLEGEZHETNEK A TATABÁNYAI DIÁKOK: lazítottak az iskolai járványügyi szabályokon is!

iskola_gyerkemugyi_mti.jpg

Jelenléti oktatás kezdődött ma az iskolákban, egyúttal új szabályokat hirdettek ki.

A Telex birtokába került, az iskolaigazgatóknak megküldött tanévkezdő levelében ezt közölte az emberi erőforrások minisztere. A dokumentum szerint Kásler Miklós lazított a járványügyi előírásokon, amelyek az előző félévben voltak érvényesek. A portál szerint a főbb központi ajánlások:

  • A maszkviselés nem kötelező, de tiltani sem lehet.
  • Nem kell hőmérőzni a diákokat.
  • Nincs kötelező védőtávolság, a padoknál illetve a közösségi terekben nincs 1,5 méteres védőtávolság.
  • Lehet kirándulásokat szervezni, Kásler feloldotta a többnapos kirándulások szervezésére vonatkozó tilalmat.
  • Minden iskolában időszakonként alapos fertőtlenítő takarítást kell végezni.
  • A szülő csak alapos indokkal veheti ki a gyerekét az iskolából, ezt az iskolaigazgató döntése alapján lehet csak a járványhelyzetből fakadó igazolt hiányzásnak tekinteni. 

fotó: MTI

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2916676586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása