Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MÁR A VOLKSWAGEN IS KIVEZETI A MANUÁLIS VÁLTÓT: indul a teljes váltás!

kezivalto-vege-vw-totalcar-hu.jpg

Hamarosan már csak automata váltós kocsik, illetve hagyományos váltó nélküli villanyautók lesznek kaphatók a Volkswagennél.

Német lapértesülések szerint a Volkswagennél meg vannak számlálva a kézi váltó napjai, ebben követi a cég a szintén német Mercedest - számolt be a Hvg Autó.

A német gyártó első, már csak és kizárólag automata váltóval rendelhető modellje a Tiguan szabadidő-autó harmadik generációs változata lesz, mely várhatóan 2023-ban érkezik meg. Ezt a Passat fogja követni a hírek szerint.

Ezt egy még komolyabb lépés követi, ugyanis Volkswagen 2030–2033 magasságában teljesen át kíván állni az elektromos autók gyártására, melyekben már nem lesz hagyományos váltómű.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9916674968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása