Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYÁRÓL ESZTERGOMBA "AUTÓPÁLYÁN": hamarosan leteszik az M100 alapkövét

autopalya-11.jpg

Az M100-as autóút Bicske és Esztergom közötti szakasza kiviteli terveinek elkészítésére, valamint megépítésére írt ki közbeszerzést a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. - derül ki nyílt tenderfelhívást az ajánlatkérőjéből, az uniós közbeszerzési közlönyben jelent meg.

Az autóút két részben épül meg, mindkettőre külön-külön lehet ajánlatot tenni - szúrta ki a Napi.hu.

Az első rész az 1-es számú főút - M1 autópálya - únyi csomópont közötti szakasz. Ez a 2x2 sávos autóút mintegy 16,9 kilométer hosszú lesz. A NIF 44 hónapos kivitelezési időt ír elő.

A második rész az únyi csomópont és Esztergom közötti szakasz, amely szintén 2x2 sávos, a hossza pedig 15,4 kilométer. Ebbe a részbe tartozik a kesztölci mérnökségi telep kiviteli terveinek elkészítése és megépítése is. Ennek a résznek az építési ideje 84 hónap, a felhívás szerint.

Ajánlatot az tehet, akinek az elmúlt három lezárt üzleti évben országos közút építési és/vagy hídépítési feladatok elvégzéséből

  • az első résznél legalább nettó 55 milliárd,
  • a második résznél legalább nettó 85 milliárd forint árbevétele származott.

Az ajánlattételi határidő október 11., az értékelésnél az ár 70, míg a minőség 30 súlyszámmal szerepel.

Az idén a kiviteli tervek elfogadása és a közbeszerzés után kerülhet sor a szerződéskötésre és a munkaterület átadására, így a jövő év elején már az alapkövet is letehetik. A beruházás kiemelten fontos szállítási útvonal lehet az esztergomi Suzuki-gyár számára.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr10016673334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása