Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

JÖVŐ HÉTEN TATABÁNYÁN BÁNYÁSZNAP: csak védettségi kártyával, jön a Fradi öregfiúk!

banyasznap.jpg

Már mindenki nagyon várja az idei Bányásznapot Tatabányán, sajnos a programról még nem sokat tudni, de mostanában véglegesítik, és akkor már hirdetik is ki, gondolom, mert már nincsen sok idő. 

Ez a lassúság azért is furcsa, mert az augusztus 20-ai Szent István napot a városvezetés  már 2 héttel előtte hirdette.

Most azonban elképzelhető, hogy “fapados” Bányásznappal kell szembe néznünk maj jövő hétvégén, aminek nem a szervezők lesznek feltétlenül az okozói. Ugyanis a jelenlegi szabályok szerint biztosan kell a belépéshez védettségi igazolvány, tehát akinek nincs vagy nem oltatta be magát, nem léphet be a Május 1. Parkban majd dübörgő rendezvényre. Szép számmal lesznek majd biztonságiak is ebből kifolyólag, akik ellenőrizni fogják az igazolványokat, kicsit nagyobb lesz a belépéskori tülekedés, de ez már csak ilyen.

Biztosan lesz belőle felháborodás, nem is kicsi, de akkor majd lehet a helyi fideszes politikusoknál reklamálni a kerítésen kívülről, mégis csak az ő kormányuk hozta ezt a döntést. Ez főleg annak fényében érdekes, hogy például a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson (ahová a pápa is ellátogat) nem kell védettségi, sőt ott a korlátozásokat teljesen felfüggesztik. Talán abban bíznak, ott Isten megvédi a résztvevőket. De gondolhatunk ismét az augusztus 20-ai giccsparádéra, ott “csak” több százezren mulattak, minden védettségi igazolvány nélkül. 

Reméljük, azért megpróbálják a legtöbbet kihozni a dologból, amit megsúgtak nekünk, hogy biztosan lesz Tatabánya-Fradi öregfiúk focimeccs a Bányásznapon, a többit hamarosan megtudjuk.

Csak kár, hogy sok tatabányai ki lesz rekesztve mindebből.

A fotó illusztráció

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9216670470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása