Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

LESZ-E MEGINT TÁVOKTATÁS TATABÁNYÁN IS? Sok családnak nagy gondot jelentene

tavoktatas.jpg

A többség szerint a negyedik hullámmal újabb iskolabezárás is jön.

A megkérdezett magyar szülők 79 százaléka biztosra veszi, hogy be kell vezetni a digitális oktatást a koronavírus-járvány 4. hulláma miatt, átmenetileg újra be kell zárni az iskolákat – derül ki egy, a MediaMarkt megbízásából készült országos felmérésből. Csak a  megkérdezettek 11 százaléka nem számít távoktatásra.

A megkérdezettek 54 százaléka szerint a gyerekek a jelenlét oktatást részesítik előnyben, 23 százalék vélte úgy, hogy szívesebben tanulnak a diákok digitális keretek között. 17 százalék azt mondta, a tanulók egyformán szeretik mindkettőt. A szülők 61 százalékának a  jelenléti, 18 százalékának a digitális oktatás előnyösebb. 9 százalék nem tapasztalt különbséget-írja a 24.hu.

A felmérés szerint a családok csaknem egyharmadának okozna gondot az újabb digitális oktatás. A leginkább hiányzó műszaki eszközök:

  • a laptop (35 százalék),
  • internet jelerősítő (22 százalék),
  • nyomtató (19 százalék),
  • asztali számítógép (17 százalék),
  • különböző tartozékok (17 százalék).

Szilágyi Gábor ügyvezető igazgató a felmérést értékelve azt mondta, mindez a vásárlásoknál is érezhető, forgalmi adataik szerint kiugróan nőtt az érdeklődés az otthoni munkavégzéshez és tanuláshoz köthető termékek iránt.

A felmérésről

A Magyar Target-Pulzus Média Kutató felmérése 501, olyan 18 év feletti magyar ember megkeresésével történt, akinek van iskolás korú gyermeke. Adatgyűjtési időszak: 2021.08.06.-2021.08.12.

A fotó illusztráció

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6016666344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása