Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

JÉGESŐ, HEVES ZIVATAROK HÉTVÉGÉN TATABÁNYÁN IS! Kemény köszönt be az augusztus

jegeso_3.jpg

Szombaton az ország északi felén a többórás napsütés mellett erőteljes gomolyfelhő-képződés várható, és többfelé alakulhat ki zápor, zivatar, néhol heves zivatar is lehet felhőszakadással, jégesővel. Délen sok napsütésre van kilátás, kevesebb lesz a gomolyfelhő, és csak helyenként fordul elő csapadék. A szél délnyugatiról, nyugatiról északnyugatira, északira fordul, élénk, helyenként erős, zivatarok környezetében viharos lökések kísérik. A hajnali 16, 23 fokról délutánra 27 és 37 fok közé emelkedik a hőmérséklet, a Dél-Alföldön lesz a legmelegebb, északnyugaton a hűvösebb.

Vasárnap, augusztus 1-én a többórás napsütés mellett erőteljes gomolyfelhő-képződésre van kilátás, és több helyen várható zápor, zivatar. Helyenként heves zivatar is kialakulhat felhőszakadás és jégeső kíséretében. Északnyugaton, északon a legnagyobb, délkeleten a legkisebb a csapadék esélye. A szél délnyugatiról, déliről északnyugatira fordul, nagy területen erős, a Dunántúlon, illetve zivatarok környezetében másutt is viharossá fokozódhat. A hőmérséklet hajnalban 16 és 22, a legmelegebb délutáni órákban 27 és 38 fok között valószínű, délkeleten lesz a legmelegebb, északnyugaton, nyugaton a hűvösebb.

(OMSZ)

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6916643256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása