Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

BAZI NAGY BICIKLI LOPÁS TATABÁNYÁN! Kerékpár tulajdonosokat keresnek a zsaruk

bicaj1_1.jpg

A Tatabányai Rendőrkapitányság lopás miatt folytat büntetőeljárást egy férfi ellen, aki több kerékpárt ellopott Tatabánya területén. A képeken látható járművek tulajdonosait keresi a rendőrség.

bicaj2_1.jpg

A Tatabányai Rendőrkapitányság eljárást folytat egy 29 éves férfi ellen lopás miatt. Az elkövető 2020. március és 2021. június hónapban Tatabánya területén ellopta a képeken látható kerékpárokat, melyek tulajdonosait keresi a rendőrség. Az ellopott járművekről fényképfelvétel készült.

bicaj3.jpg

A Tatabányai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható bármelyik kerékpárt felismeri, vagy a kerékpár/kerékpárok tulajdonjogát igazolni tudja, hívja az 06/34/517-777-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!

bicaj4.jpg

 

Fotó: police

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4616643176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása