Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ÚJ MASZKVISELÉSI SZABÁLY MÁTÓL - kíváncsi vagy oltás utáni védettségedre? Old meg magad!

novakkatalin-napiujsag-hu.jpg

Új típusú szabályozást tesznek közzé a maszkviselésről, tekintettel a szombaton életbe lépett, az általános kötelezettséget eltörlő a kormánydöntés fényében – ezt 

Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter mondta.

Elértük az 5,5 milliós számot, amely az első oltást kapottakra vonatkozik, így a járványügyi korlátozások jelentős részét megszüntették. Ebből következik, hogy szinte már sehol sem kötelező a maszk. kivéve az egészségügyi és szociális intézményeket, amelyekre vonatkozó maszkhasználati szabályokat a felelős miniszter határozza majd meg.

Ezért bejelentett, hogy ma megjelennek a szabályok, amelyek lényege, hogy főszabály szerint a látogatóknak az egészségügyi és szociális intézményekben kell majd maszkot hordaniuk.

Fontos előírásként hozzátette:

Az ott dolgozóknak, ahol találkoznak látogatókkal, kell hordani maszkot, de a munkavégzés különböző területein, például a pihenő helyiségekben nem kell maszkot használni.

Videójából kiderült, hogy a kormány annak ellenére nem tervezik állami antitestmérési rendszer létrehozását, hogy a kínai Sinopharm esetén sokak semmilyen védettséggel nem rendelkeznek két oltás után sem. Novák Katalin azt mondta, mindenki oldja meg maga, ha kíváncsi rá.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3816614424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása