Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYÁRA KÖLTÖZÖTT A JEREVÁNI RÁDIÓ: kapott Sámuel Botond milliós jutalmat?

agora_1.jpg

Az idősebbek talán még emlékeznek arra a viccre, amikor bemondja a jereváni rádiótól, hogy Jerevánban Moszkvicsokat osztogatnak.

Az igazi történetet kissé elferdítve hozták le, ugyanis:

"A hír igaz. De nem Jerevánban, hanem Tbilisziben. Nem Moszkvicsokat, hanem Volgákat. És nem osztogatnak, hanem fosztogatnak."

Ez jutott eszünkbe, amikor elolvastuk a tatabányai fő fideszes Facebook oldal komolyan elővezetett hírét, miszerint Sámuel Botond milliós jutalmat kapott.  Azt írták:

“A tavalyi évi gazdálkodás lezárását követően a T-Szol új vezetése és Szücsné Posztovics Ilona is jóváhagyta Sámuel Botondnak, az Agora vezetőjének a prémiumát. A milliós jutalom azért meglepő, mert pár hete még egy plusz ügyvezetőt akart polgármester asszony Sámuel Botond nyakára ültetni, mert szerinte hanyag és felelőtlen gazdálkodás folyik az Agoránál.

Először feljelentésekkel fenyegeti Szücsné az ügyvezetőt, majd milliós jutalmat ad a tavalyi évben megvalósított sikeres gazdálkodás után. Ebből is látszik, hogy az átvilágításnál az Agoránál nem találtak semmi érdemlegeset ...”

Azt elfelejtették hozzátenni, hogy a döntést nem Szücsné Posztovics Ilona hozta meg, hanem a T-Szol Zrt igazgatósága, tekintettel arra, hogy nekik tartozik benyújtani beszámolóját a Sámuel Botond vezette cég. 

A jutalom kérdése pedig semmilyen összefüggésben nincs az átvilágítással, tekintettel arra, hogy az az éves beszámolóhoz kapcsolódik. A milliós jutalom azért jár, mert a Schmidt Csabáék által adott megbizatás annyira alacsonyra tette a mércét, hogy gyakorlatilag borítékolható volt, hogy mindenképpen megkapja. A T-Szol-tól származó információk szerint miután ezt a Sámuel Botonddal fennálló jogi kontraktus írja elő. Egyedül annyi az igazság, hogy az összeg valóban milliós nagyságrendű.

Szóval a hülyeségért a narancssárgáknak nem kell Jerevánig elmenniük.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4516614464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása