Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

GURMAI vs. KONCZER: Tatabányán kész az előválasztási front az MSZP közeli portál szerint

gurmaizitamszp_kunhalmival-tothb.jpg

Az MSZP és a Párbeszéd által indított Gurmai Zitát támogatja az LMP és a Momentum is az előválasztáson. Ezt tette közzé tegnap a titkolózó, de MSZP közeli ügyvezetővel működő Ezalenyeg.hu portál.

Komárom-Esztergom megye 1-es számú választókerületében Gurmai Zita, az MSZP alelnöke, frakcióvezető-helyettese Budapestről veszi fel a kesztyűt Konczer Erikkel a Komáromból importált DK-Jobbik indulóval.

Az LMP, az MSZP és a Párbeszéd közösen támogat 23 jelöltet az előválasztáson, írta meg a lap, nem felejtik el megjegyezni, Fekete-Győr András (Momentum) és Karácsony Gergely (Párbeszéd) is kiálltak Gurmai mellett.

Az Ezalenyeg.hu oldal elindítását épp az önkormányzati választások előtti kampányidőszakra időzítette egy újonnan létrehozott kft., melynek tulajdonosa nagyon nagy bizonyossággal összefüggésbe hozható az MSZP volt komlói polgármesterével, Páva Zoltánnal. 

Az egyik szakportál, a Media1 többször is megpróbálta felhívni az impresszumban megadott mobiltelefonszámot, de a szám hol hibát jelzett, hol pedig nem vették fel azt. Így nem tudták megkérdezni, gyermeke-e az ügyvezető az ellenzéki politikusnak, szerintük a fellelhető információk és az oldalra jellemző Fidesz-kritikus hangütés miatt meglehetősen esélyesnek tűnik.

Az némileg csökkenti a lap hitelességét, hogy a cikkek legtöbbször név nélkül olvashatóak, szerzőként csupán ennyi szerepel: Hírszerkesztő.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8216611996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása