Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

SZENZÁCIÓ! TATABÁNYAI UTAZÁSI FORRADALOM: Ezért nem építették meg a vasútállomást

hyperlopp2.jpg

Az a nagy helyzet, hogy teljesen átalakult Tatabánya vasúti közlekedése, ha eddig még nem vették észre, hamarosan tapasztalni fogják.

Ugyanis nálunk valósult meg, a világon talán először, a hyperloop közlekedés, amelynek feltalájója Elon Musk.

A hyperloop a vasúti tömegközlekedés egy elképzelt megvalósítása, ahol az utasszállító kapszulák egy légritkított csőben haladnak, ezt láthatják a képeken is, ha van fantáziájuk hozzá. Tatabányán azért kicsit alakítani kellett a rendszeren, de a T-Szol a végén csak nem állhatott a fejlődés útjába, és a mi szakaszunkon a meleg vízzel együtt utazhatunk irdatlan sebességgel. A Magyar  Kétfarkú Kutya Párt szerint Tatára egy perc alatt átérhetünk mostantól, ami igazán jó arány. 

hyperlopp2.jpg

Most már kezdjük érteni, hogy miért ígérgették az új vasútállomást Tatabányán, és miért nem lett belőle semmi: Orbán és Bencsik János is tudta, hogy nem is kell, hiszen nemsokára itt a hyperloop, ami forradalmasítja a tömegközlekedést. Állítólag Bencsik, Schmidt és Bereznai Csaba ki is próbálták, és azt nyilatkozták, kicsit felforgatja a gyomrot, szokni kell, de tényleg nagyon gyors. Azt is hallottuk, hogy a tatabányai vasútállomás helyére valami meglepetés beruházást terveznek, most hogy nincs rá szükség. A választásokig még párhuzamosan lesz vasúti és hyperloop-közlekedés, de utána teljesen megszüntetik a vonatjáratokat ezen a szakaszon.

A tervezők egy levelet juttattak el hozzánk, amelyben azt állítják, nincs messze az idő, amikor mindenki a saját lakásából csatlakozhat a rendszerhez. Addig meg le kell sétálni egy nagyobb csőhöz, és megnyomni az állj gombot.

És mosolyogni, mosolyogni.

Fotó: MKKP Tata-Tatabány-Szárloget

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7816609282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása