Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

8 HÍJÁN 30 EZER HALOTT: a koronavírus reggeli mérlege. Szinte a járvány kezdetén járunk

covid-szures-vizsgalat-422370.jpg

Meghalt egy idős, krónikus beteg, és újabb 52 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu szerdán, kiemelve: eddig 5 486 514 embert oltottak be Magyarországon, közülük 4 916 927-en már a második adag vakcinát is megkapták.

A kormányzati portálon azt írták: 808 128-ra nőtt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma. Az elhunytaké 29 992-re, a gyógyultaké 738 782-re emelkedett.

Az aktív fertőzöttek száma 39 354. Kórházban 126 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 23-an vannak lélegeztetőgépen.

Hatósági házi karanténban 2212-en vannak, a mintavételek száma 6 130 295-re nőtt.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8516608774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása