Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

BALESETVESZÉLY A NÉGYZETEN TATABÁNYÁN: Miért nem került a helyére a csatornafedél

csaotorna_akna.jpg

Szembejött velem a Facebookon ez a fotó, amin az látható, hogy  Március 15. úton a 2. számú ház  mögött, az épület közelében tegnap reggeltől ijesztően ásítozott ez a csatorna vagy szerelőakna- fedél. Vagyis felnyitották, és úgy hagyták, valószínűleg szerelők vagy annak álcázott szakemberek, de ez már soha nem fog kiderülni. Ráadásul egy napig az ott lakók nem láttak a közelében senkit. Még tegnap tegnap este hétkor sem zárta le a fedelet a lőtéri kutya sem. Remélem, azóta már megtörtént 

Azt is írták az ott lakók, hogy délelőtt a DIGI szakemberei dolgoztak a házban, bár azt nem nagyon hiszem, hogy ők csatronákban vagy hasonlókban dolgoznának, szinte kizárhatjuk őket. 

Az mondjuk már érdekesebb, hogy a fotón látható, számomra ismeretlen cuccok eltűntek, akkor valahogy valamilyen szakemberek csak odalopakodtak, és elvitték a dolgaikat. 

Hogy elcsórták volna őket, azt nem hiszem, mert amivel dolgozni kell, azt nem nagyon viszik el, bár ki tudja. Mindenesetre akárki volt, aki ott dolgozott, igazán visszarakhatta volna azt a fedelet.

 Ugye nem kell ecsetelnem, hogy mi történik, ha valaki beleesik, satöbbi. Azt meg nem gondolom, hogy véletlenül hagyták úgy, mert szerintem olyan nincs, hogy csak úgy elfejt az ember egy ilyet visszarakni. Lehet, hogy egyszerűen, csak csesztek az egészre, nagy a hőség, majd helyére teszi az egyik lakó, akit ez nagyon zavar. Bár nem tudhatom, az is lehet, hogy tényleg elfejtették. 

Még az ellenséges szándékú ufókra vagy a békaemberekre tudok gondolni, de az kevésbé valószínű. 

Akárcsak az, hogy ez egy csatornaátjáró egy másik világba.

 

Fotó: Facebook/ Altman Józsefné

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4916602648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása