Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

GIAGNTIKUS GAZ A TATABÁNYAI “SZELLEMHÁZNÁL:” Ki vágja le, szóljunk a kísérteteknek?

fu1.jpg

Tegnap sétálok, sétálok és egy kis dombra lecsücsülök, de leginkább a döbbenettől. A fotók szépen prezentálják a csücsülésem okát. 

Ugyanis jól láthatóan ember nagyságú gaz nőt a helyi szlengben csak szellemháznak nevezett épület elé vagy mögé, ahogy vesszük. 

fu2.jpg

Azt hittem, hogy mindjárt kilép valami egzotikus állat a fenyegető gyomnövények  takarásából, és rámront. Már a szellemháznak a története is elég felháborító, hogy hogyan semmiztek ki embereket, és hogyan nincs erre jogi megoldás például, sőt sokkal felháborítóbb, mint ez a gigantikus gaz, de akkor is, nem kellene ezt esetleg levágni? Még azt sem tudom pontosan kinek kellene: a városüzemeltetésnek, vagy annak a szerencsétlen két családnak,akik ott kénytelenek lakni? Akárhogy is, így nem maradhat. 

fu3.jpg

Vagy jöjjek én a város másik végéből is tegyem rendbe? Esetleg az ott héderező hajléktalanok vágják le? Mondjuk nekik, pont jól jön ez az égig érő fű. 

Vagy a szellemek irtsák a gazt, ha már így nevezték el a házat?

Azért abban még reménykedem, hogy ma talán...esetleg lennyírja valaki.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, tá amogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr10016596200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása