Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

FIDESZTELENÍTETTÉK TATABÁNYÁN A T-SZOLT: Szücsné ki is nevezte az új vezéreket

tszol-fidesztelenites.jpg

Mint emlékezetes, pénteken még csak a T-Szol elnökét menesztette Szücsné Posztovics Ilona, Tatabánya polgármester asszonya, most már kiderült, hogy a városi cég vezetését fidesztelenítette.

Pénteki közleménye alapján arra való hivatkozással lépte meg mindezt, hogy a vállalatcsoport szabályos, költséghatékony működését így látja biztosítva. Részletek említése nélkül annyit tett közzé, hogy a tavaly nyáron elindított átvilágítás eredményeként megállapítást nyert, hogy a T-Szol Zrt-nél és tagvállalatainál olyan gazdálkodási és működési szabálytalanságok vagy anomáliák találhatóak, amelyek veszélyeztetik a közpénzzel történő hatékony gazdálkodást.

Szücsné szerint a  T-Szol Zrt. alá tartozó tagvállalatok lassan felélik alapítói vagyonukat, ami azt jelenti, mintegy 500 millió Ft pótlólagos forrást kell kapniuk a tatabányai adófizetőktől.

Ezek után tegnap késő délután kiderült, hogy kik váltják a kirúgott fideszes igazgatókat, dr. Nyíri Csabát és dr. Berkovics Gergelyt.

Kiderült, hogy Fakli Istvánt nem az Agóra vezetőjének szánta végülis, hanem egyenesen a T-Szol elnökének. A másik, most kinevezett igazgatósági tag Petricsek József, akit januárban a T-Szol Felügyelő Bizottságából még visszahívott.

A most meghozott döntés érdekessége, hogy a cégnek újra öt tagú Felügyelő Bizottsága lesz, hasonlóképpen mint a januári politikai vérfürdő előtt. Érdemes lenne átgondolni az ilyen horderejű döntéseket, mielőtt megszületnek.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, tá amogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3916592292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása