Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MIÉRT NEM CSINÁL MÁR VALAMIT AZ E.ON TATABÁNYÁN? Életveszélyes lámpák a Turul-parkban

villagitotest-oszlop-tb-20210609_nagyitva2.jpg

Megdöbbentő fotókat készítettünk a Turul-parkban nemrég, valaki fóliával tekerte körbe a világítótest-oszlopot, mert annak hiányzik a szerelő ajtaja és szabadon vannak az elektromos vezetékek, ami mondjuk egy nagy eső idején tud gondokat okozni. 

villagitotest-oszlop-tb-20210609_foliazva-02_3.jpg

Csakhogy ez megoldás, a hiányzó ajtóval együtt, duplán életveszélyes. Értjük mi, hogy valaki jó szándékból próbálkozott megoldani ezt a problémát, de csak súlyosbította azt. Egyébként elég sok helyen vannak olyan villanyoszlopok a városban, ahol hiányoznak ezek az ajtók, és máshol is vannak buhera-szerelések, amelyek szintén életveszélyesek.

villagitotest-oszlop-tb-20210609_foliazva-01_4.jpg

Azt nem értjük, az E.on miért nem ellenőrzi folyamatosan az oszlopokat és lámpákat, pont az ilyen hibák kiküszöbölése végett. Azt hisszük, joggal várnák el a városlakók, hogy ilyen “razziákat” végezzen el a cég. Egyébként a hibát bejelentettük, reméljük, hamar megszerelik a szakemberek.

villagitotest-oszlop-tb-20210609_foliazva-02-nagyitva.jpg

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, tá amogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3016592078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása