Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

SZAKÁCSOK, PINCÉREK, SZOBALÁNYOK! ÓRIÁSI LEHETŐSÉG! Itt a turisztikai állásportál

pincer.jpg

Most, hogy újraindult a majdnem normális élet az országban, valahogy fel kell támasztani a magyar turizmust is tetszhalott állapotából. 

Az emberek minél előbb szeretnének kitörni “a börtönükből”, elmenni valahova lazulni, kipihenni a koronavírus-parát. Mivel nagyon úgy néz ki, hogy sokan az országon belül terveznek nyaralást, ennek a feltételeit is meg kell teremteni, mert rengeteg vállalkozás elküldte a dolgozóit az utóbbi egy éven.

Díjmentes turisztikai állásportált fejlesztett a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány.

Az egyszerű, felhasználóbarát, gyors online álláskereső alkalmazás a http://karrier.check-inn.hu címen érhető el.

Pincérek, szakácsok, szobalányok, baristák és egy bármunkások találhatnak gyorsan munkát az oldalon. 

A pandémia nagymértékben sújtotta a vendéglátást, valószínűleg ezt próbálják valamennyire ellensúlyozni ezzel a portállal. Szakmánként és megyénként is lehet munkahelyeket keresni a felüleleten.

A rendszer automatikusan összekapcsolja az álláskeresőt a munkáltatóval, ha a megadott feltételeknek megfelelő új hirdetést adnak fel.

A munkáltatók korlátlan számú hirdetést adhatnak fel mintegy 150 munkakörre.

A fotó illusztráció

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3416575932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása