Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

RENDKÍVÜLI TATABÁNYAI KÖZLEMÉNY: Bányásznapkor nyit a Tulipános ház! Csak nem tudni, melyiken

tuli_1_3.jpg

Annak idején azt gondolta az egyszeri tatabányai polgár, hogy végre az önkormányzat pontot tesz a Tulipános ház- beruházás kálváriájának a végére. Mindenki nagyon örült, hogy felújították az épületet, és vártuk a csodát is, hogy végre megnyisson. Sajnos ismét csalódnunk kellett. Az hagyján, hogy meg sem nyitott az intézmény, de még mindig nincs kész a kerítés, legalábbis mikor pár napja arra jártunk még nem volt. Komolyan, miért nem lehet pótolni? És egyáltalán, miért nincs rendes kommunikáció arról, hogy tényleg mikor fog megnyitni a ház? 

Tavaly októberben írtunk róla, hogy a vállalkozó már az utolsó határidőhöz képest is másfél év csúszásban van. Tényleg, meddig kell még várni az utolsó felvonásra, mert ez már lassan olyan lesz, mint egy Örkény-darab? 

És valami hivatalos okmány is születhetne már arról, hogy mi az igazság a több száz milliós kötbérről. Az is érdekes kérdés, hogy miért csak tavaly decemberben született meg az második szerződésmódosítás, ami arról szólt, hogy nagyjából egymilliárd hétszáz milliót fizetnek a vállalkozónak a munkáért, csakhogy a negyedik pontban azt olvassuk, hogy legkésőbb tavaly május 8-án át kellett volna adni az épületet? 

Na még egyszer, tehát decemberben módosítanak egy szerződést, amikor már májusban át kellett volna adni az egész beruházást. Érti ezt valaki?

És még ott van az iciri-piciri probléma, hogy mi lett azzal a dologgal, hogy a kormányhivatal visszadobta a használatbavételi engedélyt?

Többek között azért is kellene a tiszta kommunikáció, mert a sok ígérgetés és és módosításból nem derül ki, hogy igazából ki a felelős a csúszásokért és a többiért. Ugyanis a mai napi nem hozták nyilvánosságra az összes dokumentációt.

Szóval, könyörögve kérjük, a polgármesteri hivatal végre oldja meg ezt a problémát, és számoljon be egyértelműen, hogy milyen döntéseket hozott a Tulipános házzal kapcsolatban.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9916569768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása