Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

KEVÉSSÉ BÍZNAK A MENTŐSÖK AZ OLTÁSOKBAN: közzétették az oltott mentősök számát

mento_3.jpg

Valószínűleg az elmúlt év nem túl profi koronavírus kommunikációjának az eredménye volt, hogy az emberek nagy része kételkedett a védőoltások hasznában, elindultak különböző pletykák is, hogy mely dolgozók nem kérik például az oltást. Egy érdekes közérdekű adatkérés, mely szerint árulják már el, hogy hány mentős kérte vagy nem kérte a koronavírus elleni védőoltást, mindenesetre nagyon elgondolkodtató. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy az adatok februáriak, tehát nem tudjuk, hogy utána hány mentős oltotta be magát, vagy hogy esetleg mennyire pörgött fel az oltási hajlandóság, de azért a februári adat is lehet kiindulópont.

Szóval a Országos Mentőszolgálat dolgozóira vonatkozó adatok február 12-én a következők voltak:

Oltásra jogosult dolgozó 8284 fő, ebből az adott napig 4270 fő munkavállalót oltottak be, és itt jön egy nagyon meglepő szám: 3115 fő elutasította a koronavírus elleni védőoltást. Tehát mondhatjuk, hogy év elején elég nagy volt a mentősök körében a védőoltások elutasítottsága. 

És most jöhetnének mindenféle összeesküvés-elméletek, hogy miért, de ezt inkább most engedjük el. Nagy valószínűség szerint azért, mert a politika beleszállt és beleszólt az egészbe, ahelyett, hogy a szakemberekre bízta volna.

A fotó illusztráció

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6016569364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása