Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

VÉGE! Mától újra látogathatod szeretteidet a tatabányai kórházban is: itt vannak a szabályok!

sztborbala.jpg

A mai nappal feloldották a kórházak látogatási tilalmát a Pünkösdi ünnepekre való tekintettel. A Szent Borbála közölte a látogatási szabályokat a Facebook-oldalán.

A látogatás egységesen minden nap 16-17 óráig tart. A látogatási idő betartása kötelező, 17 órától nem tartózkodhat látogató az intézményben.

Egy beteghez naponta egy látogató érkezhet.

Az épületek belépési pontjain (H, L, E, C épületek) a látogatónak fel kell mutatnia az érvényes védettségi igazolványát, ennek hiányában a 48 órán belül végzett negatív eredményű PCR tesztet. Az okmányok ellenőrzését a Portaszolgálat ill. a kisegítő rendfenntartó erők végzik.

A látogatás testhőmérséklet mérést és kézfertőtlenítést követően csak és kizárólag FFP2/FFP3 vagy háromrétegű orr-szájmaszkban lehetséges (kérik, ezt hozzák magukkal).

A COVID-19 fertőzés miatt kezelt betegek látogatása csak a jogszabályban foglalt esetekben lehetséges. 

Amennyiben a látogatott beteg állapota, és az időjárás lehetővé teszi, a látogatás az udvaron is történhet.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fszentborbalkorhaz%2Fposts%2F2960188564228161&show_text=true&width=500" width="500" height="256" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3516568244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása