Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

KÓRHÁZAT MOST NEM ZÁRNAK BE! A többiről egyelőre nem mondott Kásler semmit

kasler_miklos_top_story_lead.jpg

Tegnap este mi is beszámoltunk arról a levélről, amelyet az egyik ismert egészségügyi szakértő hozott nyilvánosságra. Eltartott ugyan több, mint fél napig, mikorra érdemi reakciót közölt a minsztérium, ami kimerült abban, hogy Gyurcsány.

Az Az Emberi Erőforrások Minisztériumának az MTI részére továbbított közleménye szerint ők semmilyen kórházat nem akarnak bezárni! (Mondjuk a járvány kezelése is megmutatta, hogy sok szavuk nem feltétlenül van)

Azt írják, hogy újabb szándékos rágalmazás és félremagyarázás történt a baloldal részéről! Semmilyen kórházat nem akarnak és nem is fognak bezárni. A kórházbezárás a Gyurcsány-kormány programja volt! 

Kásler Miklós miniszter szerint Kunetz Zsombornak mint egészségügyben jártas elemzőnek pontosan tisztában kell lennie, hogy a minisztérium szokásos évi körlevelében mindig megkérdezi az egészségügyi vezetőket, hogy a lakosság aktuális egészségügyi helyzetében milyen ellátásra van szükség minőségileg és mennyiségileg egyaránt. Ez soha nem eredményezett kórházbezárást és most sem fog! 

Persze közleményük nem nélkülözi a cinikus megjegyzéseket sem, hiszen azt írják, hogy 

“Mi a Gyurcsány-kormánnyal ellentétben az egészségügyi dolgozókkal történő együttműködésben gondolkodunk, hogy az intézmények bevonásával a betegek a lehető legjobb egészségügyi ellátásban részesüljenek.”

Mondjuk, ha a tatabányai Szent Borbála kórház példájából indulunk ki, akkor ez utóbbi mondatot elég nehéz komolyan venni.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3416560954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása