Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MIT GONDOLNAK A TATABÁNYAI SZÜLŐK? Szavazzanak, hogy Önök beoltatják-e gyermeküket

oltas_serdulo.png

Ma bejelentette a kormány, a hivatalos koronavirus.gov oldalon meg is jelent, hogy már a 16 és 18 év közötti fiatalokat is lehet regisztrálni az oltásra.

A tervek szerint ennek a korosztálynak az oltása május 10. után kezdődik majd Pfizer-vakcinával. Ez az egyedüli oltás, ami az eddigi tájékoztatás szerint 16. életévet betöltött fiatalnak adható. Az oltás részleteiről és annak pontos időpontjáról a későbbiekben adnak tájékoztatást.

A tájékoztatás hiányos volta ellenére arra kérik Müller Cecíliáék a szülőket, törvényes képviselőket, hogy minél előbb regisztrálják az ebbe a korcsoportba tartozó gyermekeiket. Az a 18 év alatti, aki a fenti időpontot megelőzően regisztrált, de csak most vált jogosulttá a regisztrációra, annak újból szükséges regisztrálnia, mivel a korábbi regisztrációját a ma reggel 8 óra előtt érvényes adatkezelési tájékoztató szerint törölni kellett.

Egyelőre a felnőttekről is találgatnak a szakemberek, arról pedig sokkal kevesebb információnk van, hogy a fiatalkorúak szervezetére, hogy hat majd az oltás. 

Hogy egyáltalán van-e különbség a korosztályok tekintetében, és hogy ez miben nyilvánul meg. 

Ezek után kíváncsiak vagyunk az Önök véleményére, ezért elindítunk egy szavazást azzal kapcsolatban, hogy kedves olvasóink beoltatnák-e a jelenlegi tudásuk szerint a gyermekeiket, vagy inkább várnak még vele?

Tudjuk, hogy a kérdés még a szakemberek számára is nehéz, de itt és most Önöknek kell dönteniük a gyermekük oltásáról.

 

A fotó illusztráció

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3016518506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása