Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

“ÚJ MACI” A TATABÁNYAI ALVÓ CÉG ÉLÉN: ebben a székben nem lesz idegbeteg az igazgató

radiator.jpg

Új céges kinevezésről határozott Szücsné Posztovics Ilona polgármester asszony, a TRF kft élére Vargadi Sándort nevezte ki.

A Távfűtési Rendszert Fejlesztő Közhasznú Nonprofit Kft. 2010. júniusában kezdte meg működését Tatabányán. A társaságot Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata és az akkori KOMTÁVHŐ Zrt. alapította a városi fűtéskorszerűsítési program bonyolítása érdekében. A program célja minden tatabányai távfűtött lakásban a mérhetőség és szabályozhatóság kialakítása lett volna, mindezt 5-8 éven belül tervezték. 

Maga a cég az utóbbi években gyakorlatilag nem csinált semmit, legalábbis az elérhető beszámolók tanulsága szerint 2016 óta különösebb bevétele és kiadása nem került elszámolásra. 

A most kinevezett ügyvezető Halász-Szántói Emesét váltja a poszton, aki az elmúlt 5 évben látta el az ügyvezetői feladatokat. Vargadi Sándor váltotta egyébként januárban Halász-Szántói Emesét a tatabányai GFSZ cég élén is, ott azért több feladat adódott.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr816482114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása