Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

AL-BOMBAHÍR TÉBÁNYÁRÓL: itt kutatják a koronavírus magyar mutánsát. Már találtak párat

szent-borbala-koronaviruskepekkel.jpg

Most kaptuk a hírt, hogy a Szent Borbála kórházban felfedezték az ún. a magyar mutánst is, ami a vírus egy agresszív, csujogatást kiváltó fajtája. 

Kórházszéli informátoraink elárulták, hogy ezt a vírust igazából már Esztergomban felfedezték, azért is helyezték át prof. dr. habil. phd. satöbbi Kanász Gábort, hogy megharcoljon vele. Először patológusnak akarták alkalmazni, de miután elárulta, hogy találkozott egy magyar mutáns-félével, rögtön kinevezték kórházigazgatónak.

Szóval igazából már tavaly észrevették ezt a variánst, azért nyilatkozta a miniszterelnök, hogy ő már novemberben tudta, hogy nagy baj lesz. Sőt.

Néhányan azt pusmogják, hogy már a járvány első hullámában a bezárást azért lépték meg, mert akkor folytak a kísérletek. 

De megkérdeztünk egy orvosszakértőt is, aki elmondta, nemsokára engedélyezik a magyar vakcinát is, mert a magyar vírust, csak magyar vakcinával lehet gyógyítani. Ezt egy hortobágyi titkos laboratóriumban hozták létre. A doktor elmondta azt is, hogy a vakcina alapja egy, a Orbán Viktor génállományából kinyert anyag, amelynek hatalmas őrző-védő-óvó kapacitása van. Nemsokára tehát a magyar vakcinával is fognak oltani, de vannak olyan kísérletek, hogy gulyáslevesben vagy pörköltben áztatva is be lehessen beadni, hiszen akkor a vendéglők is beszállhatnak az oltásokba.

Egyébként így a siker kapujában elárulták, először kísérleteztek házipálinkával is, mert az mindenkinek van otthon, különben is mindenki ráér hómofiszba cefrét főzni, meg különben is ingyen van, nem kell adózni utána. Szóval gondolták, a víruson kifog majd ez a jó kis narancsos gógyi.

A hírek szerint legközelebb újabb doktorokra fogják kiterjeszteni a vezénylési parancsot, még a jogi doktorokra is. Úgy látják a Müller Nyunyóka fémjelezte operett törzsben, komoly javulás érhető el, ha még több doktort vetnek be a vírus ellen, ezért őket is berendelik a tervek szerint a kórházakba. Jelenleg amúgy is szünetelnek a bírósági tárgyalások.

Az utóbbi hónapok eredményes járványügyi védekezése után biztosak vagyunk abban, hogy hallgassunk inkább, a politikusokra, mint a szakértőkre, mert ők legalább tudnak marhaságokat mondani, egy szakértővel ellentétben, aki csak riogatással akar eredményt elérni.

Csak két példát ragadnánk ki. Az első Gulyás Gergely miniszteri rangban lévő beszélő fej elhíresült mondókája egy évvel ezelőttről : 

“Azt is látjuk és tudjuk mondani, hogy valójában mi, akik itt a teremben jelen vagyunk, még ha a hölgyek kortalanok is, nyugodtan összevissza fertőzhetjük egymást, abból legfeljebb egy kellemetlen influenza tünetei következnek, ha valaki nem beteg egyébként”

És a végére hagytuk a felcsúti óriást, a legnagyobb doktort, a nemzet nagyotmondó Orbán Viktorát, akinek ebben a témában előadott klasszikusai így szóltak:

“Mindenki megnyugodhat,ha elkapja ezt a betegséget, meg fogjuk gyógyítani” 

Vagy amikor azt mondta, hogy földre vittük a járványt. 

De még erre is rá tudott tenni egy lapáttal: “Mi támadunk, a vírus védekezik-”

Lassan húszezer honfitársunknak ez nem jött be!

A történetről először azt hittük, csak mi találtuk ki,  de aztán a közmédia M1 csatornáján ma már boncolgatták a magyar mutáns témáját.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9516479090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása