Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

SZERETNÉL WINDOWSODRA KÉK HALÁLT? Most egy frissítés okozhat gondot, de itt a javítás

kekhalal-leet-hu.jpg

A Windows 10 egyik márciusi javítócsomagja nem várt problémát okoz egyes számítógépeken: a rendszer összeomolhat, ha a felhasználó nyomtatni akarna. A Microsoft egy újabb frissítéssel orvosolja a gondot – már letölthető, számolt be a Hvg tech rovata.

Egy korábban elérhetővé tett frissítés hibája miatt készítette ezt a Microsoft, ami aztán a gondot okozta: bizonyos számítógépeken kék halállal végződhet a nyomtatás folyamata.

A The Verge szerint a jelenség elsősorban a Kyocera, a Ricoh, illetve a Zebra típusú nyomtatóknál jöhet elő, ha a felhasználó a Windowsba épített Jegyzettömbbel (Notepad), illetve a Microsoft-féle Office-alkalmazásokkal szeretne kinyomtatni valamit.

Fontos: az újonnan kiadott frissítés nem települ automatikusan, azt minden számítógépen az eszköz használójának kell megkezdenie a Gépház, majd a Frissítés és biztonság menüpontra lépve. A csomag a KB5001567 számozást kapta. A pakk letöltés után a PC-t újra kell indítani.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3616467508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása