Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ÚJABB TATABÁNYAI BÉRLAKÁSOK KERÜLNEK LICITRE: 4-ből 3-ra pályázhattok!

martirok65-korul-googlemaps.jpg

Önkormányzati döntés született róla, hogy hamarosan lakáspályázatok kerülnek kiírásra, szám szerint három darab. 

Újabb tatabányai önkormányzati lakás bérleti jogviszonya kerül hamarosan kalapács alá, egy február elején hozott polgármesteri döntésnek megfelelően. Ezek az ingatlanok az alábbi helyeken találhatóak:

  • Réti u. 146., 2.em/3. szám alatti lakás     költségelvű alapon hasznosítják
  • Mártírok útja 65., 2. em/3. szám alatti lakás   piaci alapon hasznosítják
  • Ótelep u. 4.A lh. 3.em/30. szám  alatti lakás    szociális, egydülálló kategóriában hasznosítják
  • Kós K. u. 37., 4.em/4. szám  alatti lakás  városérdekből történő elhelyezésre hasznosítják

A fenti lakások a helyi városüzemeltető cég (GAMESZ) ténykedése után kerül meghirdetésre. A február 12-i rendelet szerint mihelyt a GAMESZ zöld jelzést ad, a lakások állapotát illetően, akkor kiírásra kerülnek a fenti kategóriákban kiírt pályázatok. A határidő alapján jövő héten kerülhet sor a pályázatok kiírására.

Ha kíváncsi vagy, a különböző kategóriákról szóló tudnivalókat ezen a linken megtalálod. Amint pontos információk lesznek a pályázatról, szokás szerint közzétesszük. A jelenleg futó pályázatról ITT ÍRTUNK!

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. 

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9016452882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása