Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ÖSSZEOMLOTT A TATABÁNYAI SZENT BORBÁLA KÓRHÁZ: rengetegen felmondtak

szent-borbala-kanaszgabor-kaosz.jpg

Kunetz Zsombor hozta először közösségi oldalán, hogy a tatabányai Szent Borbála Kórházban is iszonyatos a káosz. 

Felmondott  az összes közalkalmazott orvos munkavállaló a sürgősségi osztályon, többen távoztak a radiológiáról, többek között az osztályvezető,  a kardiológián az osztályvezető főorvoson kívül két rezidens maradt, gond van a nefrológián is alig maradt orvos, a pszichiátrián a nővérek távoztak.

A fentieket kórházi forrásaink nekünk is megerősítették, hozzátéve, hogy ezzel a megyei kórház, gyakorlatilag működésképtelenné vált. Azzal, hogy valaki nem írta alá a biankó szerződést, gyakorlatilag felmodott.

Volt aki már úgy fogadta hívásunkat, hogy igen, a hír igaz, teljes a káosz.

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „Tisztelt OsztályvezetÅ‘ Főorvos Asszony/Úr! Tájékoztatom Önöket, hogy a mai napon (2021. március 01 -jén) a Sürgősségi Betegellátó Osztályon éjszakai műszak nem lesz. Minden szakma az SBO-n látja el a szakmaspecifikus betegeit. Az ügyeletes kollégákat 19 orakor várják az SBO-n műszak átadásra! Kórházügyeletesi feladatot Dr. fÅorvos látja el az Aneszteziológia és Intenzívterápiás Osztályon. Kérem Önöket a fentiekről tájékoztassák kollégáikat is!”

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5616446656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása