Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

KUPCSOK PETI ÉS A TATABÁNYAI KÖLTSÉGVETÉS: a kutyatápok mellett ehhez is ért

kupcsi_1.jpg

Nem lennénk Kupcsok Péter fideszes önkormányzati képviselő helyében, mert már megint neki adták ki a kényelmetlen és ciki feladatot, mármint, hogy videóban is bírálja meg a Szücsné által elfogadott városi költségvetést.

Péterünk teljes erőbedobással neki is látott, csak éppen célt tévesztett a tevékenysége, a polgármester asszony helyett saját magát járatta le. Volt már ilyen, nem is egyszer, emlékezzünk csak az “érdekes” útfelfestésre a Mártírok út környékén például. Szóval Kupcsok jó bohócnak, de semmi több. Elkészítette a “Miért átgondolatlan Tatabánya költségvetése” című, a szocializmus legrosszabb idejét idéző kampányfilmecskéjét, csak éppen egyetlen valódi állítás sincs benne. 

Mindjárt a kommunikációs tákolmány elején beleszalad egy alapvető ferdítésbe, amiből jól látszik, hogy Kupcsok nincs tisztában egyes szavak, fogalmak jelentésével. Állítása szerint nem igaz, amit Szücsné mond, hogy a költségvetésről egyeztetett a képviselőkkel. Mint mondja, a “valóság az, hogy a képviselők egy része nem értett egyet a költségvetés koncepciójával.” Ha nem egyeztetettek volna, nem lett volna mivel egyet nem érteni. 

De ha tovább megyünk, azt láthatjuk, hogy igazán nem tud mondani semmit, felsorolja, hogy kevesebb pénzt kapnak egyes szervezetek, nem lesz ingyenes a diákoknak a buszbérlet, és hogy kevesebb jut a hó eltakarítására, amelynek alátámasztására, mintha egy 80’as-90’-es évekbeli filmrészletet vágtak volna be szorgos kezek. Azt persze elfelejti elmondani, hogy ezekre az elvonásokra azért van szükség, mert a kormány súlyos pénzeket vont el az önkormányzatoktól. 

A panasz-videó akkor lett volna hiteles, ha Kupcsok elmondja, hogy ebből a kevesebb forrásból, amit a főnöke elvett Tatabányától, ő és a pártja, hogyan működtetné a várost. Ha szépen bebizonyítaná, hogy ezek a döntések itt meg itt hibásak, és ezt meg ezt kellett volna meglépni helyettük. Mondjuk ahhoz kellene némi gógyi is, nemcsak az ideológiai fekete öv. És persze előveszi a mostani helyi fideszes slágert, hogy felújítják az önkormányzat nyaralóját.

Úgy látszik, nagy ez a kabát Péternek, valami nagyobb intellektus kellett volna abba a videóba. Kupcsok abban tök jó, mikor állateledelt kell látványosan cipelni vagy szemetet kell szedni, szóval amikor pillanatról pillanatra megmondják az embernek, mit kell csinálni, de amikor már nagyobb önállóságra van szükség, akkor beletörik a bicskája a feladatba. 

A tatabányaiak meg egyébként is átlátnak már a szitán,ezt mi sem bizonyítja jobban egy városlakó kommentje Péternek: “ Sajnos nagyon messzire jutottatok a tisztességtől”

 Fotó: Facebook/ Kupcsok Péter videója

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr616436638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása