Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

KIRABOLTÁK A TATABÁNYAI KONZUM DOHÁNYBOLTJÁT: Attila ma hajnalig bírta, feladta magát

dohanybolt.jpg

A vasútállomásnál lévő dohánybolt bevételét vitte el a rabló, mint megtudtuk egy olvasói üzenetből. Mára meg lett az elkövető.

A helyi nyomozók gyanúsítottként ki is hallgatták ki azt a 27 éves férfit, aki Tatabányán kirabolta a Konzumnál lévő dohányboltot.  A gyanú szerint a tatabányai férfi tegnap délután fél 4  körül a fenti Nemzeti Dohányboltba bement és egy késsel a kezében az eladótól a bevételt követelte, majd amikor azt megkapta a helyszínről távozott. A tatabányai rendőrök a tatai és az oroszlányi kollégák segítségével széleskörű adatgyűjtést végeztek a feltételezett elkövető felkutatásában.

penzek-bunjelek-police-hu.png

Mivel a keresett személy tudta, hogy a rendőrök nagy erőkkel mindenhol a rablót keresik, ezért 13 óra elteltével a rendőrségen önként feladta magát. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, ellene felfegyverkezve elkövetett rablás miatt indult büntetőeljárás. A pénz egy részét nála megtalálták, amit lefoglaltak. 

A rendőrség B.Attilát őrizetbe vette, és javaslatot tesz az illetékes ügyészségnek arra, hogy az őrizet ideje alatt állítsák bíróság elé.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. 

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6316410572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása