Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYAI VÁROSI “TELEVÍZIÓ”: adóforint milliók arra, ami a kutyát nem érdekli 

 tktv-joszerencset.jpg

Az a helyzet, hogy a Tatabányai Tv (TKTV) , mint a lokális tévék általában, mindig is kereste a helyét, ennek megfelelően a stúdiók “érdekesen” berendezve, az adásidő olyan, amilyen, a riporterek meg műsorvezetők, meg mintha kabaréból léptek volna elő. De mint tudjuk, mindig van lejjebb.

Pedig normál esetben nagyobb fontos szerepet tölthetne be a városi kommunikációban, már mi is sokat foglalkozunk vele, hogy miért kellene másképp hozzáállni.

Számtalan hír, információ tudósításnak lenne helye, a helyi tévében rádióban, ami érdekelheti a tatabányaiakat, ami különösen fontos szánukra a hétköznapi életben.

Ahhoz képest mit látunk a helyi vizuális fronton? Na mit?  Két olyan “produkció” versenyez egymással, akik a “nem néz meg a kutya sem kategóriában” indulhatnának, ami önmagában nem gond, de miután közpénzt érint, a városiak adóforintjaiból finanszírozzák, nem ártana jó helyen tudni azokat.

“Nagy felhördülés” rázta meg még a várost, amikor az eddigi, a Schmidt-éra alatt komoly pénzesővel megáldott televízió-szerű képződménynek vagy micsodának felmondták a szerződését. Skandalum, kiabálták sokan, még a Turul is remegett belé.

Ha az ember veszi a fáradtságot és  megnézi, mit produkál ez a tévé, inkább az a kérdés, hogy miért csak most mostanában mondták fel azt a szerződést.

Úgy tűnik, már a levitézlett expolgi szimpatizánsainak is ciki lehet a tévé, mert ha a nézettséget vesszük alapul, minden mondható, csak az nem, hogy nagy érdeklődésre tartanak számot a műsoraik. (Persze, minden relatív)

A Facebook-oldaluk a Youtube csatornájukra vezet át, ahol csak az utóbbi idők nézettségéből néhány adatot megnézve - az első hat videót, ami a szemünk elé téved -, 4-6-9 embert nézte meg, jó van amelyiket 15-en töltötték le, egy 70 ezres városban, azért ez kemény.  (Lehet persze találni olyat is, amit néhány tucatnyian is megnéznek!)

Ezek után azt várnánk, hogy most hatékonyabban költjük el a közpénzt, ezért megnéztük a jelenlegi Jó Szerencsét, Tatabánya csatornát is, amit a város nem túl épületes felépítésű honlapjáról érünk el.

A Jó Szerencsét, Tatabánya csatorna kicsit jobban áll, itt is megnéztünk néhány nézettségi adatot: itt 93, 76, 90, 11-es letöltési adatokkal számolhatunk, ami még mindig a bányászbéka feneke alatt van, mondhatnánk.

Talán szerencsésebb lenne a hardcore rajongókra tekintettel átkeresztelni a csatornát Jó Szerencsét!-ről  Sok Szerencsét!-re, vagy Sok Szerencsétlenségre!

Hát, bizony ezekre a lőtéri kutyát sem érdeklő videókra mi nem adnánk egy petákot sem.

Komolyan ezt jelenti a politikusoknak városi média? 

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. 

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5816404258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása