Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ZAKATOL A HÍRHEDT TATABÁNYAI CÉGTEMETŐ: csúcson az 1 milliárdos adósságukkal

komaromi31-tb.jpg

Ismételten nyilvánosságra hozták a jelentős összegű adóhiánnyal érintett adózók listáját, most a cégeket vehetjük szemügyre.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal honlapján negyedévente közzéteszi a nagy összegű adóhiánnyal rendelkező adózók listáját. A közzétételre az adott negyedév utáni 30 napon belül kerül sor. A kihelyezett táblázat adatai ezúttal a 2020. december 31-ei (közzététel negyedévének utolsó napja) állapotot tükrözik.

Az országos hírű tatabányai cégtemető jelenleg két “versenyzővel” képviselteti magát a top-on: 

ENDUP 200129 BPRMM Kft (2800 Tatabánya, Komáromi utca 31. fszt. 2.) névre hallgat az egyik, amely előtte Biprémium kft elnevezéssel futott, kecskeméti székhellyel. A tatabányai Komáromi utcába tavaly januárban került a 3 millió forint tőkéjű társaság.

Nem is olyan régen még nem álltak rosszul egyébként, 2018-ban 823 millió forgalom mellett 23,5 milliós eredményük volt, 2019-ben is nyereségesek voltak, 480 millió forgalom mellett 5,5 millió nyereséget realizáltak.

Jelenleg összesen: 605 millióval tartoznak az adófizetőknek.

 

A másik ezen a székhelyen lévő, a listán szereplő cég az ENDUP 200417 MYGAS Kft.

Ők leánykori nevükön MYGAS kft-ként futottak, mielőtt idén áprilisban átkerültek Erdélyi Józsefékhez (aki egyedüli tulajdonosa lett a cégnek), de már tavaly sem adtak be semmilyen pénzügyi beszámolót.

A cég jegyzett tőkéje egyébként nem annyira pici, hiszen papíron 235 millió forint.

Ennek a cégnek pedig 386 milliót kellene kipengetnie, de komoly tétet tennénk rá, hogy egy kanyi vasat sem fognak belőle az adófizetők látni. 

Természetesen nem lehet véletlen, hogy mindkét cég kézbesítési címe: navhaver@gmail.com. 

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. 

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr816392434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása